PARK SNOW Donovaly

Korlátlan szezonbérlet

Felkészültél a korlátlan szezonbérletre?
A zimankós októberi napok már az előjelei a közeledő téli idénynek. Felkészültél az új téli időszakra? Türelmetlenül várod a sielést a mesés, ratrakolt, havas pályákon Nová holán vagy Záhradištén ?

Ne tétovázz és kattints rá eshop-unk oldalára, biztosítsd be az ezáltal adott lehetőségeket, számos élményeket a korlátlan idénybérlettel, a Sezónkával. Igen, korlátlan, mert a téli idény befejeztével továbbra is érvényes .Ezzel a bérlettel igénybe veheted a nyári időszakban is a Nová holai felvonót korlátlanul a 2021 – es évben.

parksnow

És ez még nem minden, a korlátlan idénybérlettel – Sezónkával, valóban korlátlanul sielhetsz a nappali és esti időszakokban Záhradište sípályán is minden nap, az első naptól az utólsóig a téli idényben, akár napi 12 órán keresztül.

A végtelen szórakozást garantálja ez a bérlet, akár a legfiatalabb látogatók számára is, ugyanis érvényes a funparkba is, amely Közép – Európa legnagyobb ilyenjellegű létesítménye. A belépő érvényes a kalandpark használatára és természetesen a felvonó árát is tartalmazza.

Minden látogatót nagyon tisztelünk, ezért a SEZÓNKA bérlet tulajdonosait lojalitásukért külön megjutalmazzuk, amikor a mi vendéglátóegységeinkben fogyasztanak Záhradištén és Nová holán egyaránt. A bérlettel jogosult leszel 10% kedvezményre a Chata pod Magurou és a Záhradištei bisztróban, valamint az újonnan megnyitott vendéglátóegységeinkben minkét sípálya aljánál.

Még mindig el vagy bizonytalanodva ? Ne tétovázz, hisz a Sezónka bérlethez megkapod az előző évekből jól ismert és bevállt PARK SNOW CARD kártyát is. Emlékszel? A Donovalyn vagy a környéken lévő partnereink szolgáltatásaiból kedvezményekben részesülsz. Például a Sezónka bérlettel olcsóbban tudsz belépőt válltani a medencékhez.

Felgyorsult iramban élünk, meg vagyunk győződve arról, hogy az elkövetkező téli szezon más lesz mint az eddigiek. Minden járványügyi intézkedés és korlátozás ellenére, amelyeket be kell napiszinten tartanunk, a friss levegőn való tartozkodás az egyike a legbiztonságosabb tevékenységnek.

Mindent megteszünk azért, hogy a PARK SNOW Donovalyn a legnagyobb biztonságban legyél, érezd magad kellemesen. A vendégek és az alkalmazottak egészsége az elsőrendű feladatunk , ezért felelőségteljesen állunk hozzá a védőintezkedésekhez a koronavírus terjedésének megfékezéséhez. Épp ezért garantáljuk minden SEZÓNKA bérlet tulajdonosának a bérlet teljes árának visszatérítését abban az esetben, ha az állami szervek korlátoznák vagy betiltanák síközpontunk müködését a 2020/2021-es szezonban. Továbbá garantáljuk, amennyiben csak korlátolt létszámban lehetne igénybe venni a felvonókat , a bérlet tulajdonosait előnybe részesítjük a felvonóknál.

A Sezónka bérlettel számtalan élményben, lehetőségben, kalandban lesz részük csak nálunk a RARK SNOW Donovalyban. Mindez csak 199€ bárki részére, aki 2020. december 15-ig a mi eshopunkon

Vedd meg mostInfo link: 048 / 419 9900, info@parksnow.sk
© Copyright PARK SNOW Donovaly. All rights reserved