• Esti síelés

Esti síelés

Jöjjenek el esténként síelni a Záhradište oldalra, ahol naponta 16,00 – 21,00 óra között kivilágított pálya vár önökre. Rendelkezésükre áll 4 üléses Buly Expres és a P2 felvonó két pályával, 2 km hosszan. Besztercebányáról ingyenes skibuszok közlekednek az esti síelésre! A múlt szezontól kezdődően, éjszaki sízésre a Lomena pománál található lesiklópályát is használhatják. Természetesen a Bufet Záhradište az esti órákban is nyitva tart.

Az éjszakai sízés után a P1 –es felvonóval felmehetnek a Yeti bárba, ahonnan már csak pár lépés a központi parkoló és a koliba Dami’Snowsport , ahol a chipkártya zálogának visszafizetésére szolgáló automata található.

Megemlítjük, hogy ettől a szezontól kezdődően, ha valaki hosszabb időt tölt el Donovalyn és 5-, 6-, és 7 napos síbérletet vásárol, akkor e síbérlet automatikusan tartalmazza az éjszaki sízést is. Ugyancsak a szezonjegy tulajdonosainak sem kell külön éjszakai és nappali síelésre jegyet vásárolniuk. És ha a nappali síelésből maradt pontjuk a pontos jegyeken, akkor azokat szintén este is felhasználhatják.

  Ésti síelés: -

Obrázok