PARK SNOW CARD

PARK SNOW Card vendégkártya
- Vegyék kézbe üdülésüket!

Mi az a PARK SNOW Card?

A PARK SNOW Card vendégkártyát már az előző szezonokból ismerik a hozzánk látogatók. A vendégek tudják mi mindenre használhatják a kedvezmény kártyát amit partner szálláshelyeinken kapnak, minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén. A kártyával sok szolgáltatást nagyon kedvező áron kapnak. A vendégeknek a vendégkártyáért 2,20 Eurót kell fizetni. Bónuszként a kártyához egy „klasszikus” képeslapot is ajándékozunk, melyet feladhat vagy ajándékként megtarthat a vendég.

parksnowcard

A legattraktívabb kedvezmények, melyeket a kártyával kaphat:
- kedvezmény 3- napos és 6- napos síbérletekre a PARK SNOW Donovalyba
- kedvezmények sí és snowboard felszerelések kölcsönzésekor, valamint sí és snowboard iskolákban és aquaparkokban
- további információkat kedvezményeinkről a www.parksnowcard.sk weboldalon találhatnak

A PARK SNOW Card vendégkártya a kulcsa a Donovalyn és Szlovákia szerte lévő partnereinknél eltöltött tökéletes üdülésnek.

Hogyan működik a PARK SNOW Card vendégkártya?

A kedvezményekre jogosító vendégkártyát síközpontunkba való érkezése előtt a szállásadónál rendelheti meg, melyet a recepción, vagy az infócentrumban vehet át. A kártya típusa függ a Donavalyban töltött éjszakák számától is, más típusú kártyát biztosítsunk rövid tartózkodás esetén (2-4 éjszaka) és más típusút hosszabb tartózkodás esetén (5-7 éjszaka). A kártya ára 2,20 EUR (Áfával együtt ). A vendégkártya igénylés feltétele, hogy minimum 2 éjszakára foglaljon szállást partnereinknél. Természetesen, minden vendég (6 éves kortól), megkapja a saját kártyáját, így mindenki élvezheti a kártyával járó kedvezményeket!

How does a guest card - PARK SNOW Card?

Egyszerűen! Csak vigyék magukkal kártyájukat és igazolják vele magukat partnereinknél, majd élvezzék ki a vele járó kedvezményeket! Minden PARK SNOW CARD elfogadóhely matricával van ellátva, ezenkívül az elfogadóhelyek listája megtekinthető a www.parksnowcard.sk weboldalon.

További információk a www.parksnowcard.sk weboldalon.


Infolinka: 048 / 419 9900, info@parksnow.sk
© Copyright PARK SNOW Donovaly. All rights reserved