• Síelés Donovalyban, 2018. December 7-től, péntektől!

  A várakozásnak vége! Síelés Donovalyban 2018. December 7-től, péntektől. Most csütörtöktől a Lomena és a P2-es felvonó, 1,2 km-es hosszan nyitva lesz.

 • ONLINE SÍBÉRLET

  A külföldi példákat követve - de már Szlovákiában is megtalálható - ettől az évtől, azaz a 2017/2018-as síszezontól minden látogatónak adott a lehetőség, hogy már otthon, kényelmesen megvegye síbérletét, mielőtt megérkezne a síközpontba.

 • Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

  Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol.

 • SZLOVÁKIA LEGNAGYOBB GYERMEK FUNPARKJA

  Az újonnan épített FUNPARK a már létező Patty Ski Funpark Donovaly bővítése során alakult át – a Mistriky környéke a legideálisabb helye a síoktatásra.

 • RIDERS PARK DONOVALY – A LEGJOBB SNOWPARK SZLOVÁKIÁBAN

  Élvezed az adrenalin löketet ? Unod már az egyszerű lesiklást? Akkor itt a helyed a Riders Parkban, Szlovákia legnagyobb és legjobb Snow Parkjában ahol akadály pályák, ugratók várnak.

Az ülőlift Nova Holára és a Patociny sífelvonó az erős szél miatt nem üzemelnek.

Síelés Nova Holán 2018. december 22. szombáttól.

Szállás keresés

(c) feratel media technologies AG

8- órás síbérlet

A 8- órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak ...

iPHONE & ANDROID alkalmazást

Minden amit tudni lehet a síelésről és az attrakciókról, közvetlenül az ön zsebében a Szlovák TOP üdülőhelyen ***** PARK SNOW Donovalyban

Infolinka: 048 / 419 9900, info@parksnow.sk
© Copyright PARK SNOW Donovaly. All rights reserved